Műszaki leírás

Milyen anyagokból és tervek szerint készült a Villa?
Most mindenre fény derül.

OTTHON

A modern, egyediségével feltűnő épület a belváros pezsgő forgatagához és a kikötőhöz közel, ugyanakkor autóforgalomtól mentes környezetben kapott helyet. Nyugalmas, hangulatos Balaton part ad otthont az Azúr Apartmanháznak. Az épület szomszédságában szabadidőközpont, teniszpálya, sport- és szórakoztató létesítmények működnek, melyek kényelmes közelségben biztosítják Önnek és Családjának mindazt, amire szükségük lehet egy igazán tartalmas kikapcsolódáskor.

A Balaton fővárosaként is ismert Siófok jelentős kulturális-, fürdő- és üdülőközpont, amely évről évre számos fesztiválnak, koncertnek és sporteseménynek ad otthont. Budapesttől mindössze 40 perc alatt megközelíthető autópályán. A Siófok-centrum lehajtónál letérve, a part felé tovább folytatva útját, a város egyik legfrekventáltabb övezetéhez, az ezüstparti szállodasorra ér, melynek elején találja meg az Azúr Apartmanházat.

A beruházás különlegessége, hogy az apartmanokat tulajdonosaik kész lakásként, teljes hálószobai, konyhai és fürdőszobai felszereltséggel, luxus színvonalú bútorokkal berendezve, saját parkolóval, és az Azúr Deluxe Klubkártya nyújtotta szolgáltatásokkal együtt vehetik át.

WELLNESS

Az apartmanok tulajdonosai korlátlanul használhatják a Hotel Azúr közel 6 hektáros területét, közvetlen balatoni partszakaszát, valamint kedvezményesen igénybe vehetik a szálloda komplexum minden szolgáltatását.

Az Azúr Deluxe Klubkártya segítségével igénybe veheti a Hotel Azúr közel 3700 m2-es wellness központja által nyújtott szolgáltatásokat. Élményfürdő, kényeztető kezelések, vagy éppen az aktív időtöltést szolgáló sportprogramok szolgálják a testi-lelki megújulást. Kuriózumnak számít a szállodához tartozó fürdőcentrum közel 1000 m2-es vízfelületével. A kül- és beltéri medencékben megannyi vízi kaland teszi élvezetessé a fürdőzést.

BEFEKTETÉS

Az apartmanokat a területhez tartozó, számos luxusszolgáltatást nyújtó 4*-os Hotel Azúr Zrt. működteti, mely név már önmagában is egyet jelent a kiemelkedően magas színvonallal. A befektetés további előnye, hogy a tulajdonosoknak lehetőségük van ingatlanjuk bérbeadására a szállodai rendszeren keresztül is.

 

ÉPÜLETSZERKEZETI LEÍRÁS

  • Lakások
  • Anyagok és színek
  • Fűtés

LAKÁSOK

Az épület “A” és “B” lépcsőházát a földszinten lévő bejárattól a III. emeletig középfolyosó köti össze, melyről 1 (garzon), illetve 1+1/2 szobás lakások nyílnak. A III. emeleti és tetőtéri folyosók 1-1 lépcsőházra fűződnek. Itt 1+1/2 illetve 2 szobás, jó kialakítású nagyobb lakások találhatók. A lakások mindegyike a homlokzaton végigfutó terasszal rendelkezik. A túlzott benapozás elleni védelmüket a korlátok síkja előtt elhelyezett mobil árnyékolók biztosítják (acélkeretre feszített, félig átlátszó illetve félig áttört színes vászon). A nappalik homlokzati oldalfalára 1-1 db UNICO hűtő klímaberendezés került.

Az alsó szinten 15, a II., III., emeleten 13, a tetőtéren 8 lakás található. A földszinti lakások elkülönítése kertészeti eszközökkel történik, a nyílászárók belülről kulcsra zárhatók, üvegezésük biztonsági ragasztott üveggel történik. A tetőtéri nagy teraszos, reprezentatív “penthouse”-lakások elé a zárófödém konzolos kinyúlása miatt mobil árnyékoló nem kerül. A tetőtéri szinten, az “A” épület lépcsőházából megközelíthetően helyezkedik el a központi hőcserélő is, ami a használati melegvíz-ellátást biztosítja. Az épület szeméttárolója különállóan a telek dél-nyugati sarkában helyezkedik el. Az épület közvetlen környezete zöldövezeti rész. A kivitelezésre és az átadásra első osztályú minőségben került sor.

ANYAGOK ÉS SZÍNEK

Az épületegyüttes teljes egészében tört-fehér vakolt felületet és halványszürke lábazati vakolatot kapott. A tetőtéri homlokzatra szürke lazúros homlokzati faburkolat került. A korlátok és a mobil árnyékolók keretei horganyzott kivitelűek. Az épület nyílászárói műanyag, a földszinti lépcsőházi bejáratok fém szerkezetűek. A lakásokhoz tartozó teraszok a földszinten faburkolatot, az emeleti szinteken greslap padlóburkolatot kapnak.