Azúr-Ka-Land a zseton vadászat

Minden évben igyekszünk valamai új és innovatív meglepetéssel készülni vendégeinknek, mellyel az animációs programunkat színesítjük.

Olyan játékot szerettünk volna megalkotni, mely egy közös jó élményt ad az egész családnak és a főnyereményt is hazavihetik. 

NYEREMÉNYEINK

  • 3 ZSETONÉRT: Azúrkás matrica gyűjtemény
  • 6 ZSETONÉRT: Azúrkás matrica gyűjtemény, hűtőmágnes
  • 8 ZSETONÉRT:  Azúrkás matrica gyűjtemény, hűtőmágnes, buborékfújó
  • + 9. ZSETONÉRT, melyet az AZÚR DELUXE CLUB-tól kaphatsz meg: Matrica, Hűtőmágnes, Buborékfújó, részvétel a főnyeremény sorsolásán, mely egy 2 fő részére szóló 3 nap 2 éjszakás szállás, illetve az Azúr-Ka-Land Zseton vadászat aranyérme.

Honnan és hogyan vadászhattok Azúrka ZSETONOKRA?

9 különböző számú és színű zsetont tudtok összegyűjteni a játék során.

3 helyszínen vehettek át zsetont.

ONLINE AZÚRKÁVAL JÁTSZVA: 

Ha beszélgettek és játszotok a az oldal online ChatBot Azúrkájával (a messenger ikonra kattintva itt a weboldalon illetve a facebook oldalunkon az Azúr Deluxe Club oldalon). Itt a játék során Azúrkától nyerhettek zsetonokat. Összesen 4 zsetont.

ANIMÁCIÓN VALÓ RÉSZVÉTELLEL: 

Az animátori programokon való részvétel során bizonyos programokon. Pl.: minidisco, kreatív foglalkozás, stb. Összesen 4 zsetont.

CSALÁDI AZÚR-KA-LAND KVÍZ RÉSZVÉTELLEL:

Foglalj időpontot és vegyen részt az egész család a  a családi kvízünkön,

* Miről szól?  a család egyéni pihenési szokásairól, igényeiről, utazással kapcsolatos célokról beszélgetünk.

* Mi a kvíz célja? Törzsvendégeink számának gyarapítása, hogy a vendégtapasztalatok és igények alapján a Hotel Azúr****, Prémium Azúr*****, Villa Azúr Apartmanház legyen minden idők legszuperebb családbarát szállodája.

Mikor válthatod be a Zsetonjaidat?

Beváltási hely: Az Azúrka szerencsekeréknél

Beváltás időpontja: Június 17. (péntek) és Augusztus 27. (szombat) között minden nap reggel 9 órától este 8 óráig

Fődíj sorsolás!!!

Minden hónap utolsó szombatján (június 25-én, július 30-án, augusztus 27-én), a Minidisco után, a Lobby bárban kerül sor a sorsolásra. 

A nyeremény: 3 nap 2 éjszaka szállás ajándék 2 fő felnőtt részére Villa Azúr Apartmanba vagy Hotel Azúr economy szobába. Az ajándék félpanzióval vehető igénybe, mely az Azúr Deluxe Clubnál megrendelhető. Az utalvány csak érvényes szállás visszaigazolással vehető igénybe. Át nem ruházható. Az ajándék kupon egyszeri marketing célú meghívást tartalmaz.