Azúr Event Kft.

Üdvözöljük az Azúr Event Kft. honlapján,

mely a Balaton régió legnagyobb 4 csillagos wellness- és konferencia szállodájának, a Hotel Azúr****-nak kizárólagos értékesítője.

Oldalunkon különböző tevékenységeink kerülnek bemutatásra.

Azúr Deluxe Club: Az Azúr Deluxe Club a Hotel Azúr**** kiemelt vendégeinek ad még ennél is többet. Akik rajtunk keresztül érkeznek, exclusive ajánlatokat kapnak, hogy nálunk eltöltött pihenéseik tartalmasabbak legyenek, mint ahogy azt bármikor ezelőtt tapasztalták.

Villa Azúr Apartmanház: Otthon, Wellness, Befektetés. Nyaraljon úgy, mintha a Hotel nyaraló az Öné lenne. Tágas terek, napsütéses szobák, amerikai konyha és igényes kialakítás várja szállodai szolgáltatásokkal. Ha befektetésben gondolkodik vagy csak hosszú távon biztosítaná a pihenését, ez lesz a tökéletes választás. Kattintson a Villa Azúr Apartmanház fülre és olvasson még ennél is többet lehetőségeinkről.

Azúr Port Apartmanház: 2017-ben átadásra kerülő luxus apartmanházunk építkezése jelenleg is tart. Érdeklődőinket itt a honlapon tájékoztatjuk a legfrissebb információkról. Vásárolni szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba egyedi ajánlatokért! Iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen a legújabb fejlesztésekről.

Azúr Deluxe Travel: Legyen az akár belföld, akár külföld, mi a legjobb ajánlatokkal kápráztatjuk el. Küldje el ajánlatát és mi jobbat küldünk nála.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önök is ellátogatnak hozzánk, és személyesen is kipróbálják kiváló minőségű szállodánkat, vendégszeretetünket és immáron testileg és lelkileg felfrissülve vetik bele magukat újra a mindennapok forgatagába!

Szeretettel várjuk,

[button type=”medium” color=”” link=”http://azurevent.hu/regisztracio” icon=”” ]Kérjen tőlünk ajánlatot[/button]

AZÚR DELUXE CLUB CSAPATA
AZÚR EVENT KFT.