Ajándékutalvány igénylésének szabályai

Az Ajándékutalvány igénylése egy olyan exkluzív lehetőség, mely keretében minimum 2 éjszaka tartózkodás és minimum 2 fő foglalása lehetséges.

Tartalmazza a szállást, a korlátlan wellness használatot a Hotel Azúr szálloda 4*-os szárnyában. Az ajándékutalványt választhatja úgy, hogy félpanziót is tartalmazzon (így a csomag ára 53.960,-Ft/2fő/2éj) vagy félpanzió nélkül kizárólag a Villa Azúrban, amennyiben rendelkezik Azúr Deluxe Klubkártyával (23.800,-Ft/2fő/2éj) .

A foglalás elsősorban az Azúr Deluxe Apartmanokra vonatkozik. Az akció keretén belül felhasználható szabad helyek, nem azonosak a Hotel Azúr Szálloda szabad helyeivel.

A szállás foglalása az ajándékozott jelentkezésével történik. Az utalvány jobb felső sarkában Ajándék kód, bal alsó sarkában telefonszám és email elérhetőség található, mellyel az ajándékozott beregisztrálhat a www.azurevent.hu/regisztracio linken keresztül ezzel aktivizálva az ajándékát. Az ajándékozottat az ajándék összegéről az Azúr Event Kft. nem tájékoztatja. A regisztrációt követő 24 órában visszaigazolást kap illetve az Azúr Deluxe Club munkatársai felveszik vele a kapcsolatot.

Az ajándék felhasználása szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban történik. Az Azúr Deluxe Apartmanok teljes kihasználtsága esetén a foglalás szállodai szobákra is érvényes lehet! Az ajándékutalvány más kedvezményekkel nem összevonható.

További kedvezmények az ajándékutalványhoz az ajándékutalvány beregisztrálását követően, de legkésőbb érkezéskor a Deluxe recepciós pultjánál lehetséges. Kedvezményeket a hotel minden szolgáltatásából adhatunk (20-30-50%). A kedvezménykuponok igénylésének feltétele, egy a második napon történő, közösen egyeztetett időpontban szervezett Hotel túra, melynek keretében az ajándékozott család minden tagjának bemutatjuk a Hotel Azúr Klubtagság adta lehetőségeket (min. 45 perc).

Az Azúr Event Kft. fenntartja a jogot az akció feltételeinek átalakítására, megváltoztatására! Az érvényes szállás visszaigazolással rendelkező vendégek foglalására a változtatás nem vonatkozik!

Helyeink korlátozott számban állnak rendelkezésre, mivel elsősorban Azúr Deluxe Klubkártyás vendégeinknek illetve az Azúr Port Apartmanházzal és Villa Azúr Apartmanházzal kapcsolatban érdeklődőknek van fenntartva!