Tulajdonosként – Pihenés a Villában

Vajon kik vásároltak a Villa Azúrban tulajdon jogot? Mit gondoltak és mit gondolnak róla most, hogy otthonként tekintenek nyaralójukra és ahhoz tartozónak a Hotel Azúr szolgáltatásait? Ha érdekli, olvasson tovább…

“A családban mindig is volt balatoni nyaraló. A rokonság egymás között osztotta be, hogy a nyári szünidőben kik és meddig maradnak. Aztán teltek múltak az évek és ahogy egyre több helyre jutottunk el a világban, úgy jöttek az igények is, hogy a nyaraló hogy változzon. Volt aki medencét akart, volt aki csak szaunát. Lassan kinőttük a helyet és már azért maradoztunk el, mert nem fértünk el annyian amennyien egyszerre mentünk volna. Elkezdtük keresni a megoldást és úgy 2006 környékén megtudtuk, hogy a kedvenc szállodánkban olyan apartmanok is lesznek, amiket tulajdonjogként is megvásárolhatunk. Összegyűlt a rokonság, osztottunk, szoroztunk, majd döntöttünk. Eladtuk a balatoni nyaralót és helyette Villa apartmant vettünk. Szállodai szolgáltatások tartoznak hozzá, tehát már nem mi építjük a medencét és a szaunát, nem vágjuk a füvet, nem húzzuk össze ősszel a lehullott leveleket. Ide nyaralni jövünk és pihenni, ráadásul annyian amennyien csak szeretnénk. Ha a saját lakásunk nem elég az Azúrtól is kérhetünk Villa apartmant annyi éjszakára amennyire szükségünk van. Szóval, nem kérdés; ilyen a tökéletes nyaraló a Balatonon!” 

“Hogy miért vettünk nyaralót itt? Erre csak annyit szoktam mondani; Otthon! Wellness! Befektetés!”

“Ki ne akarna olyan helyre hazaérkezni, ahol mindig mosolygós személyzet várja és lesik minden kívánságát? Ha benyitok a nyaralónkba, családi fotók és otthoni környezet vár, de tudom, hogy itt a mindennapokból kiszakadva feltöltődéssel és kikapcsolódással töltöm majd az időmet.”

A Villa Azúr Apartmanház ingatlanértékesítése lezárult

következő 2017-ben átadásra kerülő projectünk, az Azúr Port Apartmanház. 

Ajánlatot kérek az Azúr Port Apartmanra