Klubtagként – Pihenés a Villában

Klubtagjaink megszólalnak és véleményüket most Önök is elolvashatják. Ha Ön is Klubtagunk és megosztaná véleményét honlapunkon, küldje el pár soros összefoglalóját a deluxe@azurevent.hu címre.

“A barátaink ajánlották a klubtagságot. Nekik 30 évre szóló évente használatos programjuk van. Nagyon elégedettek és szerették volna, ha velünk nyaralnánk minden évben. Meglepetésünkre egy egész más programot ajánlott fel a házigazdánk, miután kiderült, hogy férjemet a hideg rázza a 30 éves elkötelezettségtől. Összeállíthattuk a saját programunkat. Tudjuk, hogy még 5 alkalommal minimum visszajövünk ide a következő 10 évben, úgyhogy pontosan ki tudtuk számolni, hogy ez a program megéri nekünk!” Edit (47)

“Talán furcsa lehet, hogy úgy vagyunk klubtagok a Villa Azúrban, hogy közben a tagságunk 4 éve alatt csak egyszer voltunk Siófokon. Egy Madridi úttal kezdődött és utána már nem volt megállás. Nagyon kedvesek az Interválnál és valahogy mindig van olyan ajánlatuk amit nem szabad kihagyni. Cseréltük a hetünket Tenerifére, Cancunba és Barcelónába. Ezen kívül úgynevezett bónusz héttel voltunk Horvátországban Bracon és ezzel járunk síelni Murauba is. A következő cél Róma és ismét a megszokott és biztos módon, garantált minőségben.” László (38)

“Annak idején még csak szállodai szobát lehetett klubtagságban kapni. Lett is egy nagy családi szobánk, ami két külön légteres, két fürdőszobás, két teraszos és bár össze is nyitható, de külön-külön bejárattal is használható. Praktikus, mert ha barátokkal jövünk, együtt és mégis külön külön tölthetjük az időt. A hetünk szerződés szerint egy bizonyos hétre szól, de ha arra van szükség a Club ügyfélszolgálata rugalmasan leszervezi a belső cserénket házon belül, így ha időben szólunk, akár a tavasz helyett ősszel is jöhetünk. Szerencsére a Hírlevelekből mindig tisztában vagyunk az üdülési jog piac állásával, így ha más cégek hívnak minket mindenféle visszautasíthatatlan ajánlattal, mosolyogva és nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk, hogy Köszönjük, de mi a legjobb helyen vagyunk az Azúrban!” Kálmán (56)

“2005-ben az elsők között váltunk Klubtaggá. Annak idején úgy hittük, hogy a gyerekeinknek az Üdülési jogon keresztül nyithatjuk ki a világot és lehetőségük az utazásra csak a nemzetközi csererendszer lesz. Azóta bizony nagyot változott a világ. Internet, okostelefonok, tabletek és ezer kütyü aminek már a nevét sosem fogjuk megjegyezni. Egy dolog nem változott! A családi összetartás és az Azúr. Legyen bármilyen gyors is a mai világ egy pont biztos. Nyáron azon az egy bizonyos héten együtt a család. Előre tudunk rá tervezni és a gyerekek is akik azóta már saját családdal nyaralnak szívesen csatlakoznak hozzánk. A szálloda mindenkinek a szíve csücske. Jó döntést hoztunk évekkel ezelőtt!” Margó (58)

Érdekel a klubtagság – Regisztrálok