Klubkártyával – Pihenés a Villában

Rendszeresen visszajár hozzánk a Hotel Azúrba, a Villa Azúrba vagy a Prémium Azúrba? Nem tud betelni velünk? Olvassa el, miket mondtak azok a vendégeink, akik Azúr Deluxe Klubkártyával pihennek nálunk és jöjjön vissza mihamarabb hozzánk.

Klubkártyával minden más! De miért is?

Foglalás

“Bármilyen oldalon is látom meg a Hotel Azúr hirdetéseit vagy aktuális akcióit, tudom, hogy a legjobb ajánlatot akkor is Deluxe csomagban kapom meg. Nem is kell sokat bogarásznom, a telefonomon leadom az adataimat és a Deluxe kártya számomat és 24 órán belül visszaigazolják a foglalásomat, gyakran még akkor is, mikor már tudom, hogy az egész szálloda telt házas!!! :) Nekünk nagyon bevált, mert rugalmasak és rendkívül korrektek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!” Laura (38)

Érkezés

“Barátságos hölgyek hívnak minket minden érkezés előtt. Segítőkészen válaszolnak minden olyan kérdésre, ami izgatottságunkban furdalná az oldalunkat míg oda nem érünk. Becsekkoláskor már nem kapunk frászt a kígyózó soroktól, hisz tudjuk, hogy mivel Deluxe tagok vagyunk, nekünk külön VIP recepció van fenntartva. Mosolygós, türelmes recepciósok segítenek és ha kérésünk, kérdésünk van gyorsan megoldást találnak rá. Szeretünk ide járni! Olyan mintha haza járnánk!” Bóta úr (65)

Pihenés

“Hiába a kecsegtető ilyen olyan kuponos oldal ajánlata, amiben már a csomaggal lábmasszázst is kapunk, arra hogy igazán mire van szükségünk, Mi mindig a pihenés alatt jövünk rá. Gyakran a reggeli közben találjuk ki, hogy épp milyen programot tervezzünk aznapra. Egy biztos, itt ezért nem kell, hogy fájjon a fejünk. Kiváltottuk a Deluxe klubkártyát amivel a szálloda minden szolgáltatásából kapjuk a kedvezményt. Nem kell előre bejelenteni, hogy kedvezményünk van, csak úgy mint mások is, felüttetjük az hotel-óráinkra a fogyasztást vagy a szolgáltatást. Korrekt a rendszer, mert a pihenés végén részletes összefoglalást kapunk arról, hogy mit költöttünk és miből mennyi kedvezményt kaptunk. Az elköltött pénzünk 20-30%-a mindig megmarad, ami szerintünk nem semmi!” Géza (41)

“Sosem tudjuk, hányan érünk oda a pihenésre! :) :) :) Általában úgy indul, hogy csak mi és a két gyerek leszünk, de aztán megtudják a barátok, hogy hova jövünk, becsatlakoznak a sulis kis barátok és akkor már a sok gyerek miatt jó, ha jön a Nagyika is. A kártyánkat 4 főre váltottuk ki, de a Club a barátainknak is mindig szuper csomagokat állít össze. Legutóbb 11 fővel mentünk. Hatalmas élmény volt. Köszönünk mindent!” Veronika (43)

Kijelentkezés

“Bárcsak még maradhatnánk egy napot… ez a gondolat jár mindig a fejemben, mikor vége egy pihenésnek és jön a kicsekkolás a recepción. Felmutatjuk az ADC kártyánkat és nocsak, a kedvezményeknek köszönhetően annyi pénzt spóroltunk meg, hogy a vágyott egy napot akár már most hozzá csaphatnám a pihenéshez. Ügyes ötlet arra, hogy újra meg újra visszacsábítsanak Minket. Szeretjük az Azúrt és klubkártyával tényleg minden más!” Kriszta (35)

Érdekel a klubkártya – Regisztrálok