Brac, Horvátország

Exkluzív környezetben közvetlen tengerparti szállás várja a nyár szerelmeseit, a Budapesttől légi közlekedéssel, autópályán vagy vonattal is megközelíthető hotel.

AZ ÁLMOK MEGVALÓSÍTÓJA

Waterman Holiday Club****

Az üdülőcentrum gyönyörű, mediterrán környezetben, 14 hektáros területen található, közvetlenül a tengerparton. A mediterrán hangulatú épületek egy kisváros hangulatát idézik és otthonos hangulatot teremtve biztosítják a vendégek kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását.

Igényes berendezésű, 2, 4 és 6 fős apartmanok állnak a vendégek rendelkezésére. A tengerparti komplexumban 2 étterem is gondoskodik a bőséges étel és ital választékról. Lehetőség van tehát önellátó, félpanziós, valamint all inclusive ellátás igénybe vételére is.

A sport szerelmeseit két nagy és egy kisebb medence, röplabda pálya, teniszpálya, vizisí, jet-ski, siklóernyő, kerékpár- és motor bérlés, sziget-túrák és sok más érdekesség várják.

Azur Hirlevel - Brac 4.1

*az Adriai forróság csomagunk apartmanokra vonatkozik a következő időpontokra.

2 fős apartman: 190.000,-Ft/hét

4 fős apartman: 290.000,-Ft/hét

6 fős apartman: 450.000,-Ft/hét

Ellátás: önellátó. A csomagban feltüntetett lehetőségek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Az akcióban foglalt árak online foglalás esetén érvényesek.

Foglalja le már most következő pihenését!

Vezetéknév* (Kötelező):

Keresztnév* (Kötelező):

Telefonszám* (Kötelező):

Email cím* (Kötelező):

Uticél:

Kupon kód/Kapcsolattartó/ADC kártya száma/Nincs ilyenem*:

Tisztelt Azúr Event! Ajánlatot szeretnék kérni a következő paraméterekkel:

Elolvastam, elfogadtam és tudomásul vettem a GDPR - Adatvédelmi nyilatkozatot.