Animáció

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Ismerje meg Deluxe csomagjainkat és kápráztassa családját. Lelkes Animátor csapatunk minden időben és évszakban tartalmas programokkal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kattints az Azúrkás csoportképre, ha a fotókat is látni szeretnéd és likeold a facebook oldalunkat, hogy az újdonságokról se maradj le!

Témázás - Animáció

 

Ismerd meg 2015 nyári programjainkat és gyertek hozzánk pihenni 2016-ben is. Fantasztikus kalandban lehet része az egész családnak. Szervezünk sportvetélkedőket, vizi játékokat, mozizást, kézműves foglalkozásokat, családi programokat, esti előadásokat és természetesen MINI DISCO-t. Sok szeretettel vár minden évben a siófoki, Hotel Azúr****.

 

Legyen meg a mobilodon is a program. Kattint a képre és töltsd le, hogy ne maradj le egy programról sem.

 

 

Rajzversenyünk során Azúrkának tervezhetsz szuper karácsonyi jelmezeket. Ha otthon is lenne kedved színezni, akkor a töltsd le a képet és elő a színesekkel és a zsírkrétákat. Ha elégedett vagy a műveddel, küldd el nekünk üzenetben a deluxe@azurevent.hu címre vagy a www.facebook.com/azurdeluxeclub oldalon üzenetben.

Animáció program 2015 dec 27. - jan. 03. webre