Azúrka Shop

Foglaljon Deluxe kedvezménnyel bármilyen alkalomra.

Azúrka világa

Lenyűgöző Gyermekparadicsomunk a szálloda kabalaállatával, Azúrkával várja a kicsiket. Szezonálisan megújuló programokkal, előadásokkal, fellépőkkel szórakoztatjuk a nálunk pihenő családokat. Jöjjön az év bármely időszakában, garantáltan jól érzik majd magukat.

Azúrka világában minden a családi pihenésről szól!

waterplay

Kép: SelfieFal, Azúrka, WaterBall a www.waterplay.hu -tól

Kényelmes, nagy légterű szobákat biztosítunk a Villa Azúr Apartmanházban illetve a Hotel családi szobáiban egyaránt. A gazdag szobai felszereltségnek köszönhetően a szülőknek nem kell az egész gyermekszobát magukkal cipelni a kényelmes pihenés érdekében. Rendelkezésre álló eszközök: babaágy ágyneművel, vízforraló, babakád, etetőszék.
Gyermek wellness, kül- és beltéri gyermekmedencékkel, élménymedencékkel (kültéri medencék: májustól-szeptemberig) valamint Tini játékbarlang várja a családi kikapcsolódás keresőit a Snack & Bowling bárban. Itt csocsó, biliárd, darts, shuffle board teszi aktívvá a pihenést.

Szállodánk kabalaállata Azúrka otthon sem hagy magatokra. Hiszen közösségi oldalunkon rendszeres játékokkal és ajándékokkal kedveskedik nektek valamint színezőjével varázsol el benneteket. 

Színezz és Játssz akár otthon is!

Várjuk otthon készült rajzaitokat is facebookon, az Azúr Deluxe Clubon. Mentsd le szüleid segítségével az alábbi Azúrkás színezőket és álmodd meg, hogy milyen lenne, ha te rajzolhatnád újra.